İncirliova Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon : 0(0256) 585 1094
Belgegeçer : .
WEB https://incirliovaihl.meb.k12.tr
Adres : SANDIKLI MAH. DUMLUPINAR CAD. AYDIN INCIRLIOVA ANADOLU LISESI BLOK NO: 52 İNCİRLİOVA / AYDIN
VİZYON : Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
MİSYON : Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
BAŞARILAR : Çıkış Noktamız başarının en üst basamaklarını zorlamaktır. Bunun için Proje okulu olarak açıldık. Fen Liseleri seviyesinde bir okul olmak için çaba bizden tevfik Allahtandır.

Öğretim Şekli :Normal eğitim.
Saatler : Giriş:08:30 Çıkış:15:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer.
Servis : Köylerden Taşımalı Öğrenci Servisleri ve Özel Servisler Okulumuza Öğrenci Taşımaktadır.
Ulaşım : Her 5 dk. ile minibüs bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Sandıklı Mah.Sandıklı Cd. No:647 İncirliova/Aydın
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 10 km.
Kontenjan Bilgileri : 9.sınıf:30 10.sınıf:19 11. sınıf:15 12. sınıf:25
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuz adrese dayalı kayıt sistemi ile öğrenci almaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu : Okulumuz birinci basamak sınavı başarısı %100 olup ilk senesinde üniversite yerleşim oranı yaklaşık %70 oranındadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %70
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda basketbol,futbol,voleybol takımları bulunmakta olup okul,ilçe ve il bazında düzenlenen turnuvalara katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ile yerel ve ulusal bazda bilimsel etkinliklere katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları :